Termeni si conditii

 

Site-ul A-line.ro, numit in continuare A-line.ro, este proprietatea SC Global E-Commerce Mac SRL inregistrata in Bucuresti, Str.Blv Unirii,nr. 45, sector 3, cod postal 030824, J40/768/26.01.2015, CUI/CIF: 34015855.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos precum si a conditiilor de confidentialitate. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor A-line.ro. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Global E-Commerce Mac  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Sc Global E-Commerce Mac Srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul A-line.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Sc Global E-Commerce Mac Srl fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului A-line.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Global E-Commerce Mac  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile oferite de SC Global E-Commerce Mac  SRL pe site-ul A-line.ro si politica de preturi

Sc Global E-Commerce Mac Srl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul A-line.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Sc Global E-Commerce Mac Srl a isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Sc Global E-Commerce Mac Srl  in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Sc Global E-Commerce Mac Srl  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Sc Global E-Commerce Mac Srl de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

 Plata produselor si metode de plata:

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul A-line.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Sc Global E-Commerce Mac Srl isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin Transfer Bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Sc Global E-Commerce Mac Srl la adresa de e-mail comenzi@a-line.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Sc Global E-Commerce Mac Srl.

 Plata produselor de pe A-line.ro se poate face prin:

1. Ramburs (plata la livrare in momentul primirii coletului). Presupune achitarea, la primirea coletului, a contravalorii comenzii.

2. Plata online cu cardul. Tranzactia este procesata de o companie terta  - www.mobilpay.ro - specializata in platile online securizate. Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personala necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul A-line.ro

3. Transfer bancar. Plata se face direct in contul bancar ,Sc Global E-Commerce Mac Srl  deschis laING Bank, Cont IBAN: RO93INGB0000999904797827, CUI: 34015855, CIF: J40/768/26.01.2015.

 

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara(Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Produsele comandate sunt expediate la adresa specificata in comanda in termen de 1-7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea avizului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda sa.

Global E-Commerce Mac  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Global E-Commerce Mac  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste etc.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Global E-Commerce Mac  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Global E-Commerce Mac  de la acest client.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Global E-Commerce Mac  fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 34/2014),  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate de pe A-line.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email(comenzi@a-line.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, pete, urme de utilizare etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si  formular de retur.

SC Global E-Commerce Mac SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe A-line.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului

 A-line.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.